Vzdělávací seminář:
Amazon, eBay Facebook, Google, UBER, AirBnB - promítnutí do DPH, daně z příjmů a účetnictví

Číslo semináře / VS: 33542

Přednáší Ing. Vladimír Zdražil
člen Metodické rady Svazu účetních
Termín pondělí 19. října 2020
Začátek

9:00 - 13:00 hod.

Místo Vinohradská 2022/125

Program semináře

URČENO

Seminář je určen pro účetní, daňové poradce zachycující tyto transakce v daních a účetnictví.

OBSAH

• zásadní změny v DPH účinné od 1.1.2021 s důrazem na prodej zboží na dálku, prodej dovezeného zboží na dálku, rozšíření MOSS,
  • metodické pokyny GFŘ ve vztahu k platformám a jejich obsah,
  • využití zmíněných platforem klientem objednávajícím na nich zboží nebo službu /tedy nevyužíváme ji jako podnikatelé, ale jako zákazníci/. Získávání faktur za nakoupené zboží či přijatou službu, uplatnění DPH a zaúčtování včetně dopadu do daně z příjmů,