Vzdělávací seminář:
Amazon, eBay Facebook, Google, UBER, AirBnB - promítnutí do DPH, daně z příjmů a účetnictví

Číslo semináře / VS: 33542

Přednáší Ing. Vladimír Zdražil
člen Metodické rady Svazu účetních
Termín pondělí 19. října 2020
Začátek

9:00 - 13:00 hod.

Místo Vinohradská 2022/125

Program semináře

URČENO

Seminář je určen pro účetní, daňové poradce zachycující tyto transakce v daních a účetnictví.

OBSAH

• mezinárodní zdanění zisků aneb odpověď na otázku, zda při použití obchodních platforem nám může vzniknout v zahraniční stálá provozovna s nutností zdanit její příjmy tam,
  • měny v DPH v obchodu se zbožím přes platformy od 2020 a 2021,
  • licenční poplatky – definice a jejich zdaňování dle smluv o zamezení dvojího zdanění s promítnutím do moderních platforem, tj., zda při jejich použití vzniká povinnost uplatňovat daň srážkou,