Vzhledem k novému klientovy z oblasti cestovního ruchu budu i já nucena se touto problematikou začít zabývat. Poradí mi někdo nějakou dobrou knihu či kurz ?. Zákon o DPH jsem četla, ale ráda bych vše ještě viděla i na příkladech.
Děkuji Jana
4 odpovědi:
Svobodová,
11.9.2009
1.10. proběhne školení ing. Rambouska - DPH v cestovním ruchu, také se tam chystám, protože s touto problematikou bojuji...
Adéla,
15.9.2009
Mohu se optat, kde proběhne toto školení a kde se na něj dá přihlásit?
Děkuji!
Eliška,
25.2.2013
Dobrý den,
čtu Vaši diskuzi (již z roku 2009) a chci se zeptat, zda se některá z Vás účetnictví v cestovním ruchu pořád věnuje?
Já pracuji ve firmě, kde jsme založili cestovní agenturu a jelikož nejsem profesionální účetní (ve firmě působím jako asistentka, ale jelikož jsem jediná účetnictvím drobet \"políbena\" a umím v účetním programu Pohoda), tak veškerá zodpovědnost za celé účetnictví cest.agentury padlo na mě :(
Ráda bych si vyjasnila některé účetní transakce, jak správně zaúčtovat, aby bylo účetnictví vedeno správně.
Můj email je: eliska.koudelova@seznam.cz.
Děkuji moc za odpovědi.
Eliška
Eva,
29.7.2009
Dobry den,
knihy nejsou.Oslovila jsem pres 50 danovych poradcu a ucetnich v nasem kraji. Ozval se pouze 1 a to jeste s tim, ze nikdo poradne nevi, jak se ma cestovni sluzba uctovat?!
Takze preji hodne uspechu a treba budete mit vetsi stesti... :'(
Chcete-li odpovídat v diskusi, musíte se nejprve přihlásit.
K provozování webu svaz-ucetnich.cz využíváme cookies – soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.