Dobry den, mam takovy dotaz. Mam kamarada, kteremu jsem nabidl bydleni u sebe, ten ale potrebuje podnajemni smlouvu kvuli papirum. Klidne bych ji napsal, ale pak jsem si uvedomil, ze musim asi pak platit dane. Kamarad tu bude bydlet zdarma. Muzu to treba napsat i v te smlouve? Nebo jakou min. castku mohu stanovit ve smlouve, abych v pristim roce nemusel podavat danove priznani? Dekuji
-
Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
-
Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks
-
Rychlá a rychlá půjčka a investice
Dobrý den, jsem fyzická osoba, která nabízí půjčky po celé ČR. Mít kapitál, který bude použit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček mezi jednotlivci v rozmezí od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to opravdu potřebují, úroková sazba je 2% Nabízím Finanční půjčky, úvěr na bydlení, investiční úvěr, půjčka na auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dne po obdržení vaší poptávky. E-mail: Rollerdominika@gmail.com
-
Rychlá půjčka od 20 000 000 Kč. Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 50 000 do 100 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Moje půjčka je velmi spolehlivá. Převod prostředků ihned okamžitým převodem po schválení. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé emailové adrese: KDFIN11@GMAIL.COM
Konsolidace půjček
Nebankovní půjčky
Bankovní půjčky
Hypotéky
Americká hypotéka
E-MAIL: KDFIN11@GMAIL.COM
-
Rychlá půjčka od 20 000 000 Kč. Dobrý den, jsem soukromý věřitel a nabízím půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3%. V ekonomii nabízím půjčky od 50 000 do 100 000 000 Kč. Podmínky mé půjčky jsou velmi jasné a srozumitelné. Moje půjčka je velmi spolehlivá. Převod prostředků ihned okamžitým převodem po schválení. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé emailové adrese: KDFIN11@GMAIL.COM
Konsolidace půjček
Nebankovní půjčky
Bankovní půjčky
Hypotéky
Americká hypotéka
-
Konsolidace půjček
Nebankovní půjčky
Bankovní půjčky
Hypotéky
Americká hypotéka
-
Potřebujete urgentně na Slovensku a v České republice?
Ahoj všichni,
Potřebujete z nějakého důvodu naléhavě peníze?
Pokud potřebujete rychlou a spolehlivou půjčku, kontaktujte je.
Potvrzuji to z celého srdce, protože jsou 100% efektivní a rychlé a proces získání půjčky je zdarma za méně než 24 hodin. E-mail: VOJTECHKRAL2@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420737957468.
-
Opravdu potřebujete půjčku? Ovlivňuje vás ekonomika?
Chcete zlepšit své podnikání?
Potřebujete půjčku na zahájení projektu?
Jste zemědělec a potřebujete úvěr na financování svého zemědělského provozu?
Potřebujete finanční podporu na stavbu domu nebo koupi nemovitosti?
Potřebujete půjčku na jiný účel? VOJTECHKRAL2@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420737957468.
-
Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer. Contact us now (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian Sumiti
-
Jste jednotlivec nebo obchodní manažer, který potřebuje půjčku na konsolidaci dluhu nebo jakékoli jiné osobní potřeby, protože vám vaše bankovní instituce odmítla úvěr, takže mě kontaktujte, jakmile si přečtete tuto zprávu. Jsem velmi seriózní a čestná žena, náš úrok je 2 až 5 %, liší se podle částky, kterou byste si chtěli půjčit. Kontaktujte mě ještě dnes a dejte nám vědět, kolik peněz si chcete půjčit, jsme připraveni vyhovět vašim žádostem během několika hodin. E-mail: kast.christianwilhelm@gmail.com
-
Rychlá hotovostní půjčka
Jsme připraveni Vám poskytnout úvěry s úrokovou sazbou 2%, nabízíme úvěry komerčním i soukromým organizacím v rozmezí od 20 000 do maximálně 45 000 000 Kč na dobu 1 roku až 30 let, nabízíme úvěr s nízkým úrokem. žádná kontrola kreditu, nabízíme osobní půjčky, půjčky na konsolidaci dluhu, rizikový kapitál, podnikatelské půjčky, studentské půjčky, půjčky na bydlení, půjčky na bydlení nebo „úvěry z jakéhokoli důvodu! » Naše metoda vám však dává možnost zadat požadovanou částku půjčky! potřeby, stejně jako dobu trvání, kterou si můžete dovolit, jsme dobře certifikováni a registrováni, naše půjčky jsou dobře pojištěny pro maximální bezpečnost, což je naše nejvyšší priorita. Pošlete e-mail na milangmailzemla92@
-
Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com
-
NABÍDKA SUPER URGENTNÍ PŮJČKY
S námi můžete zapomenout na své finanční problémy. Naše nebankovní půjčka je spolehlivá a hlavně ji může získat téměř každý, kdo ji opravdu potřebuje. Už nemusíte shánět nebankovní půjčku. Právě jsi to našel. Poctivá nebankovní půjčka, ke které budete potřebovat platné doklady totožnosti, příjem, ze kterého budete půjčku splácet a trvalý pobyt na území ČR. Už v tom nehledejte. Požádejte o půjčku nyní. Více informací: Rollerdominika@gmail.com
-
NABÍDKA SUPER URGENTNÍ PŮJČKY
S námi můžete zapomenout na své finanční problémy. Naše nebankovní půjčka je spolehlivá a hlavně ji může získat téměř každý, kdo ji opravdu potřebuje. Už nemusíte shánět nebankovní půjčku. Právě jsi to našel. Poctivá nebankovní půjčka, ke které budete potřebovat platné doklady totožnosti, příjem, ze kterého budete půjčku splácet a trvalý pobyt na území ČR. Už v tom nehledejte. Požádejte o půjčku nyní. Více informací: Rollerdominika@gmail.com
-
Od 3% půjčky od soukromého investora: skopik.pujcka@gmail.com.
Na tyto výhodné půjčky od 3% od soukromého investora dosáhne téměř každý. Vybrat si můžete od 50000 Kč – 25,000000 Kč nebankovní půjčky ihned na účet. Online vyřízení na pobočce: skopik.pujcka@gmail.com.
-
Potřebujete finanční prostředky? Získejte u nás všechny typy půjček ještě dnes!
Proč si vybrat nás?
Rychlé schválení, Získejte schválení do hodin/dní.
Nízké úrokové sazby Již od úroková sazba 3 % APR!
Flexibilní podmínky Vyberte si podmínky splácení od měsíců/roků.
Snadná aplikace Požádejte online během několika minut.
Funkce půjčky:
Výše půjčky: Půjčte si až [100 000 000]
Žádné skryté poplatky: Transparentní podmínky a žádná překvapení
Použití pro [specifické účely, např. kutilství, podnikání atd.]
Kritéria způsobilosti:
1. Věk: [Minimální věk, např. 21 a více let]
2. Příjem: Minimální příjem 8 000
3. [Další kritéria, např. požadavky na kreditní skóre, status trvalého pobytu atd.]
Jak se přihlásit:
1. Přihlaste se online Navštivte naše webové stránky nebo si stáhněte naši aplikaci.
2. Odeslat dokumenty Rychlé a bezpečné nahrání dokumentů.
3. Získejte schválení Rychlé schválení a financování přímo vaší bance.
Jste připraveni začít? Kontaktujte nás a přihlaste se ještě dnes. Nečekejte – proměňte své sny ve skutečnost s námi na E-mail: kdfin11@gmail.com
-
Proč si vybrat nás?
Funkce půjčky:
Kritéria způsobilosti:
3. [Další kritéria, např. požadavky na kreditní skóre, status trvalého pobytu atd.]
Jak se přihlásit:
1. Přihlaste se online Navštivte naše webové stránky nebo si stáhněte naši aplikaci.
Jste připraveni začít? Kontaktujte nás a přihlaste se ještě dnes. Nečekejte – proměňte své sny ve skutečnost s námi na E-mail: kdfin11@gmail.com
-
Proč si vybrat nás?
Funkce půjčky:
Kritéria způsobilosti:
Jak se přihlásit:
-
Proč si vybrat nás?
Funkce půjčky:
Kritéria způsobilosti:
Jak se přihlásit:
-
My name is Mrs Aisha Mohamed, am a Citizen Of Qatar.Have you been looking for a loan?Do you need an urgent personal loan or business loan?contact Adam Ibrahim Finance Home he help me with a loan of $80,000 some days ago after been scammed of $6,800 from a woman claiming to been a loan lender but i thank God today that i got my loan worth $80,000.Feel free to contact the company for a genuine financial service. Email:adamibrahimfinanceltd1976@gmail.com call/whats-App Contact Number +918119841594 Adam Ibrahim Finance Pvt Ltd
-
My name is Mrs Aisha Mohamed, am a Citizen Of Qatar.Have you been looking for a loan?Do you need an urgent personal loan or business loan?contact Adam Ibrahim Finance Home he help me with a loan of $80,000 some days ago after been scammed of $6,800 from a woman claiming to been a loan lender but i thank God today that i got my loan worth $80,000.Feel free to contact the company for a genuine financial service. Email:adamibrahimfinanceltd1976@gmail.com call/whats-App Contact Number +918119841594 Adam Ibrahim Finance Pvt Ltd
-
Možnost úvěru a půjčky Půjčka a úvěr s 2% úrokovou sazbou, vy se obáváte, že vás mnoho bank odmítlo? Potřebujete financování konsolidace dluhů? Nebo potřebujete financování, aby se vaše firma vrátila na správnou cestu. Pak máte nejlepší řešení, jaké potřebujete. Jsem jednotlivec, který nabízí půjčky s nízkým úrokem na podporu kohokoli v obtížných podmínkách. Nabízím od 50 000 do 2 500 000 kc, kontaktujte mě ohledně všech vašich požadavků. E-mail: Emilmalik49@gmail.com
WHATSAPP: +420608321544
-
Realizujte své touhy a své projekty se soukromou půjčkou
Ahoj. Máte potíže s konsolidací svého dluhu nebo všechny vaše žádosti o půjčku propadnou a vrátíte se k vám bez akce, uvíznete v bance nebo máte v nadcházejících dnech projekty, které chcete provést, potřebujete urgentní financování . nenechte se přemoci odradením, protože vám půjčuji, pokud je to možné, s velmi dostupnou sazbou. prosím kontaktujte mě, pokud jste v nouzi.
ROLLERDOMINIKA@GMAIL.COM
-
Realizujte své touhy a své projekty se soukromou půjčkou
Ahoj. Máte potíže s konsolidací svého dluhu nebo všechny vaše žádosti o půjčku propadnou a vrátíte se k vám bez akce, uvíznete v bance nebo máte v nadcházejících dnech projekty, které chcete provést, potřebujete urgentní financování . nenechte se přemoci odradením, protože vám půjčuji, pokud je to možné, s velmi dostupnou sazbou. prosím kontaktujte mě, pokud jste v nouzi.
ROLLERDOMINIKA@GMAIL.COM
-
Pro OSVČ připraveno od 50 000 Kč
Nezávislé půjčky od soukromého směnárníka od 50 do 5 milionů. Bez ručitele. Pro nic. Půjčky 950 000 Kč lze splatit do 15 minut včetně zaslání peněz po podpisu .
Poznámka:
* Naše nabídky jsou určeny pouze seriózním a poctivým lidem.
* Splácení úvěru je velmi důležité
* Možnost předčasného splacení
* Pevná nominální úroková sazba 3 %
* Sdělte nám přesnou výši vaší půjčky
* Kontaktujte nás: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
-
úvěr mezi jednotlivci,
– Úvěrové nabídky jsou přizpůsobeny každé potřebě. Žádost může být spojena s:
osobní půjčka pro váš domov
půjčka na mobilní vozidlo
rodinný projekt nebo výdaje související se zdravím
studia nebo školení
Výlet nebo volný čas
peníze
seskupení nebo kredit
Nabízíme různé typy v závislosti na vašem projektu.
Pošlete e-mail: lopezfinanzas95@gmail.com
-
ÚSPĚŠNÁ PŮJČKA DO 1 HODINY
Dobrý den, potřebujete půjčku? Pro váš dům? Vaše podnikání? Nákup auta? Kolo? Založení vlastního podnikání? Vaše osobní potřeby? Vaše dluhy? Nabízím půjčky od 20 000 Kč do 80 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2%. Doba trvání úvěru je 1 - 30 let (12 - 360 měsíců). Pro více informací mě prosím kontaktujte prostřednictvím e-mailu: lubomirprochazka140@gmail.com
WhatsApp: +420607347208
-
Dobrý den, pane / paní Půjčte si peníze přímo bez hodnocení (půjčka je nyní levnější) od soukromého věřitele na: (lubomirprochazka140@gmail.com )
Doba trvání úvěru se pohybuje od 1 roku do 30 let. Výše půjček se pohybuje od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč.
- Peníze máte přímo do 24 hodin na svém bankovním účtu.
- nemusíte předkládat roční údaje a finanční zprávy.
- Termíny jsou flexibilní, můžete platit, jak vám to vyhovuje.
V případě zájmu nás prosím kontaktujte na následující adrese:
E-mail: lubomirprochazka140@gmail.com
-
Finanční řešení: BRANISLAV.REMIAR01@GMAIL.COM.
Využijte úvěr do 20 000 000 Kč na dobu splácení 2 až 30 let s roční úrokovou sazbou 3 %. Předmět půjčky musí být jasný a přesný a půjčka je poskytována seriózním a poctivým lidem. V případě zájmu nás kontaktujte na naší emailové adrese: BRANISLAV.REMIAR01@GMAIL.COM.
-
Na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl jsem se kontaktovat jeho e-mail, byl jsem překvapen, když jsem mu dal dokument, o který požádal, najednou mi byla schválena půjčka ve výši 750 000 Kč, takže jsem nikdy nevěřil, že to všechno může fungovat. Byla mi připsána půjčka ve výši 750 000 Kč, prosím, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého poskytovatele půjčky s žádostí o půjčku prostřednictvím: email: kdfin11@gmail.com
-
Opravdu potřebujete půjčku? Ovlivňuje vás ekonomika?
Chcete zlepšit své podnikání?
Potřebujete půjčku na zahájení projektu?
Jste zemědělec a potřebujete úvěr na financování svého zemědělského provozu?
Potřebujete finanční podporu na stavbu domu nebo koupi nemovitosti?
Potřebujete půjčku na jiný účel? VOJTECHKRAL2@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420737957468.
Můžeme vám pomoci, nabízíme půjčky pro expanzi podnikání a soukromé osoby.
Nabízíme různé možnosti půjček každému, kdo potřebuje finanční pomoc, a vzhledem k tomu, co se děje ve světě, jsme se rozhodli poskytnout vám půjčku s úrokovou sazbou 3% ročně a můžete se také rozhodnout, kolik si chcete půjčit .
Chcete-li se dozvědět více o naší jedinečné nabídce půjček, pošlete nám e-mail: VOJTECHKRAL2@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420737957468.
-
Opravdu potřebujete peníze? Můžeme ti pomoct!
Jste podle aktuální situace v nesnázích nebo vám hrozí, že budete v nesnázích?
Tímto způsobem vám dáváme možnost nového vývoje.
Jako bohatý člověk cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se jim snaží dát šanci. Každý si zasloužil druhou šanci, a protože vláda selže, bude muset přijít od jiných. E-mail: NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420737957468.
-
Potřebujete urgentní půjčku od velmi silného investora na konsolidaci nevýhodných půjček, na financování vašeho podnikání nebo z jiných finančních důvodů? Je to tvůj šťastný den! Půjčku lze získat během několika hodin. Jsem soukromý investor, který své peníze půjčuje všem bez rozdílu. Není to ani nebankovní společnost, ani banka. To jsou určitě moje peníze, které mohu nabídnout za velmi rozumných podmínek. Registrace nebo implementace by neměla být překážkou. I v těchto skutečnostech s vámi mohu souhlasit. Jednoduchá organizace, rychlá platba, konsolidace úvěrů, žádné zbytečné diskuze. Úroková sazba je od začátku jasná a pevná, takže vás při splácení nečeká žádná nepříjemná překvapení. Není nic horšího, než vidět růst úrokových sazeb, že? Pokud máte zájem o solidní obchod se skutečným soukromým investorem, neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně. stanekmichal573@gmail.com
-
Dobrý den,
tady rozlišujte nájem a podnájem, podnájem můžete uzavřít pouze se souhlasem vlastníka. Pak se podnájem zdaňuje jako nájem nemovitostí ( byty ) podle §9 ZDP.
Nájemní ani podnájemní smlouva nemůže být bezplatná. Lze pouze uzavřít smlouvu o bezúplatném používání nebo přenechání bytu nebo bytového prostoru, takováto smlouva by nebyla posuzována jako nájemní smlouva, ale jako smlouva o bezúplatné výpůjčce
vzor zde : https://www.pracepropravniky.cz/vzory-smluv/smlouva-o-vypujcce-bytu-vzor/
Kdy nemusíte vyplňovat daňové přiznání :
Jste OSVČ v paušálním režimu daně.
Ročně jste si vydělal méně než 15 000 Kč nebo jste si díky příležitostnému příjmu nevydělali více než 30 000 korun ročně ( příležitostný příjem je například prodej výpěstků ze zahrad, prodej nepotřebného vybavení FO ) a nemáte živnostenské oprávnění.
Měli jste pouze příjmy z autorských honorářů, a to do 10 000 korun měsíčně.
Měsíčně jste si nepřišli na víc než 10 000 korun na dohodu o provedení práce a přitom jste nepodepsali dokument s názvem "Prohlášení poplatníka daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti".
Jste zaměstnaní v pracovním poměru a vaše ostatní příjmy ( například z nájmu ) byly nižší než 6 000 korun za rok.
Pobírali jste jen podporu v nezaměstnanosti, sociální dávky, nemocenské apod.
Máte příjmy osvobozené ( například příspěvky zaměstnavatele na penzijko, životko, nebo některé osvobozené benefity. U těch benefitů pozor, v roce 2024 se to dost zpřísní tím konsolidačním balíčkem vlády.
Nevím co vlastně máte ještě jiného za příjmy, zda jste v zaměstnání nebo podnikáte. Pokud nic z toho a prostě uzavřete nájemní nebo podnájemní smlouvu, v případě podnájmu můžete i formou spolubydlení ( tedy pouze část bytu, například jednu místnost ) pak byste příjem, který bude nižší než plnohodnotný nájem, ale zase v nějaké obhajitelné relaci, uvedl do svého DP jako příjmy dle §9 ( příjmy z nájmu ), vyplníte si příslušnou přílohu a můžete si uplatnit výdaje 30% z příjmu tzv. %-ním paušálem. Po uplatnění výdajů dostanete ZD z toho spočítáte 15% daň z příjmu a uplatníte si slevu na poplatníka 30840,- Tedy sice podáte DP ale daň Vám může v podstatě vynulovat ona sleva. SP a ZP se z příjmů z nájmů dle §9 neplatí.
Příkladem, inkasujete na nájmu za rok třeba 150 000,- výdaje paušálem budou 30% tedy 45000,- paušálem, základ daně je rozdíl PaV tedy 105 000,- z toho je DPFO 15% tedy daň je 15 750,- a protože sleva na poplatníka je těch cca. 30 tis. ( kterou si odečtete
) nezaplatíte nic. To neznamená ale, že nemusíte podat DP.
-
Dobry den, dekuji mnohokrat za tak podrobny popis.
Jsem jen fizicka osoba, ktera chce pomoct kamaradovi v nouzi. A zaroven nechce podavat DP.
Pochopila jsem, ze do 15000 rocne nemusim podavat DP, ale to by znamenalo, ze najem ve smlouve by mel byt tedy max 1200kc. Coz asi by mi to na financaku, nebo u nej nekde na policii neuznali. Prislo by jim to asi divne, proc tak malo.
Kazdopadne jeste jednou dekuji za odpoved.
-
Dobrý den,
pokud jde o podání DP, tam došlo k úpravě znění zákona o dani z příjmu, já jsem si to neuvědomil, aktuální znění je toto :
ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ PRO VYBÍRÁNÍ DANĚ Z PŘÍJMŮ
Zvláštní ustanovení pro vybírání daně z příjmů fyzických osob
§ 38g
Daňové přiznání k dani z příjmů fyzických osob
(1) Daňové přiznání je povinen podat každý, jehož roční příjmy, které jsou předmětem daně z příjmů fyzických osob, přesáhly 50 000 Kč, pokud se nejedná o příjmy od daně osvobozené nebo o příjmy, z nichž je daň vybírána srážkou podle zvláštní sazby daně. Daňové přiznání je povinen podat i ten, jehož roční příjmy, které jsou předmětem daně z příjmů fyzických osob, nepřesáhly 50 000 Kč, ale vykazuje daňovou ztrátu.
Takže pokud skutečně nemáte žádné jiné zdanitelné příjmy, pak příjem FO do 50 tis. za rok nezavdává povinnost podat DP na FÚ. Ale nesmíte vykázat daňovou ztrátu ( tedy příjem nesmí být nižší než výdaje )
-
Dobry den.
Dekuji, vse jsem pochopila. Naprosto skvele jste mi to vse vysvetlil.
Jeste jednou Vam dekuji
S uctou
S. Varkalova