Účetní padesátka na jihu Čech

9. 9. 2019

2. etapě účetní padesátky počasí moc nepřálo. Ale Jihočeši se přesto na druhou etapu vydali a pořádně do toho šlápli. Cyklovýlet odstartovala prezidenta Svazu účetních České republiky Magdalena Králová, která ve strukturách Svazu reprezentuje Komoru certifikovaných účetních, ale v Českých Budějovicích je doma. Tým účetních cyklistů vedl místopředseda místního Svazu účetních, Zdeněk Křišťan.

Začali jsme na krásném českobudějovickém náměstí a podél řeky dojeli až do podzámčí do Hluboké nad Vltavou. S těmi ze vzdálenějších končin jsme vyjeli do pořádného kopce až k zámku. A nechybělo ani usnášeníschopné vedení – Magdalena Králová, Martin Petr a Zdeněk Křišťan, zvládli i za deště celou druhou etapu s úsměvem a ukázali, že současné vedení Svazu je parta i do nepohody.

Do cíle, kterým byla českobudějovická Solnice, jsme dorazili všichni a příjemným posezením si na tu naši padesátku připili místním pivem. Bylo to fajn a rozhodli jsme se tady na jihu pro opáčko dříve než za padesát let!

Fotogalerie zde